Frukost scones

 
 
 
Ingredienser:
5st
3 dl mjöl
2 dl havregryn
2 dl kokosmjöl
100 g smör
3 dl mjölk
4 tsk bakpulver
1 tsk salt
 
1. Börja med att hälla mjöl, havregryn, kokosmjöl, bakpulver och salt i en bunke och rör om.
2. Till sätt sedan smöret som du fördelar i små bitar. Det är bra om smöret är ganska mjukt. Fördela smöret med fingrarna så det fördelar sig.
3. Tillsist tillsätter du mjölken lite i taget till det har blivit en fast deg.
4. Ställ in i ugnen 10-12 minuter på 250°C.
corneliaeriksson.blogg.se
2016-06-10 @ 17:29:55
URL: http://corneliaeriksson.blogg.se/

Mums vad gott! Scones till frukost är så himla gott :)

Svar: Ja men verkligen super enkelt också :)
Mikaela Geberg

Charlotte Uleskog
2016-06-12 @ 10:30:28
URL: http://charlotteuleskog.blogg.se

Kokosmjöl låter intressant! Det måste jag också prova att baka med. Har följt dig på blogglovin nu! Fina bilder du tar också :)

Behöver man tänka andra mått med kokosmjöl i jämförelse med annat mjöl?

Ha en fin dag!

xoxo Charlotte

Svar: Tack kokosmjöl funkar jättebra att baka med. Jag använder samma mått som med vanligt mjöl 😊
Mikaela Geberg




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0